Gratis whitepaper download

20 manieren om je klant in beweging te krijgen

In een mega competitieve markt, met in Nederland 6 consultants per 1.000 medewerkers*, is jezelf onderscheiden als consultant geen overbodige luxe.

Je wordt ingehuurd als probleemoplosser. Je biedt op relatief korte termijn een oplossing voor iets wat misschien al langere tijd in een organisatie suddert. Maar er zit bij klanten vaak een hoge verwachting, zonder dat zij zelf al te ver vooruitdenken.

Hoe krijg je jouw klant in beweging? 
Zodat jij met succes jouw projecten kunt afronden, met meer resultaat voor jouw klant én jezelf.

Herken je dit?

Je klant wil verandering, maar niet per se veranderen.
Je wilt je onderscheiden in een overvolle consultancy markt.
Je bent geïnteresseerd in het motiveren en bewegen van mensen.
Je mist tools om iemand mee te krijgen of te laten veranderen.

Ik kan mensen al goed coachen…

“Ik heb jarenlang leidinggevenden en medewerkers gecoacht bij een groot concern. Toch sprak Mariska’s methode mij aan. Ik heb Mariska’s boek gekocht over zelfsabotage. Vanuit daar werd mijn interesse gewekt om in de opleiding van Mariska meer te gaan leren over Coachen op zelfsabotage.

Ik vond het heel interessant om wat praktische handvaten te krijgen over hoe werkt dat zelfsabotage en hoe kan ik daarop coachen? In mijn optiek heeft iedereen wel zelfsabotage en kom je het dus ook in ieder gesprek bij elke klant tegen. Het is voor mij een waardevolle aanvulling in mijn rugzak als coach.”

Ervaring van Norman |
Lanzarote-Coach.com

Je bent nog maar een klein stapje verwijderd van die 20 extra tools voor jou als consultant...

80%

Download nu het whitepaper

Wie is Mariska?

Ik geloof dat alles mogelijk is. Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach (aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Beroepsorde voor Coaches).

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?