Skip to main content

Hoe vaak gebeurt het dat je verzandt in de dagelijkse dingen. Je kan je enorm druk voelen, maar als je terugkijkt op wat je nu écht hebt gedaan? Welke forward movement met je bedrijf, naar die grote doelen en jouw droom toe – heb je nu echt gemaakt?

Ondernemer word je voor verschillende redenen. Je droom waarmaken, meer vrijheid door eigen baas te zijn, gewoonweg meer geld kunnen maken. De meeste ondernemers worden ook gestuurd door de wil om iets achter te laten wat groter is dan hun. Maar wat betekent het dan om een legacy achter te laten? En hoe doe je dat?

Download direct mijn masterclass over het bouwen van jouw legacy

Gratis Masterclass: jouw blijvende legacy in 4 stappen.

Let’s do this! Je ontvangt de masterclass opname direct in je e-mail. Je acties nu, bepalen je legacy.

Geen zorgen om je gegevens, hier wordt zorgvuldig mee om gegaan. Je krijgt in de mail de opname van de masterclass.

OVER MARISKA

Mariska van Dijk is legacy builder & anti-zelfsabotage coach voor succesvolle ondernemers. Ze is NLP coach (NOBCO gecertificeerd) en idolaat van het menselijk brein. In haar 1:1 coaching werkt ze met jou aan je innerlijke saboteur – om te zorgen dat er ruimte en keuzevrijheid ontstaat. Zodat jij je eigen ambities kunt waarmaken. Wil je jezelf uit de weg gaan en met jouw saboteur aan de slag? Bekijk de mogelijkheden voor 1:1 coaching.

Leave a Reply