Gratis masterclass

Van 5K naar 15K per maand

Uitstelgedrag maakt dromen kapot. Voor je het weet is er weer een jaar voorbij. En heb je opnieuw je doelen en dromen uitgesteld. Hoeveelste jaar is dit nu? De tijd krijg je nooit meer terug en spijt is een gevoel wat je liever niet wilt hebben.

Als ondernemer stel je bijvoorbeeld vaak hetgeen uit wat zorgt voor meer groei in je bedrijf. Dit geeft een vervelend gevoel maar het lukt je ook niet om in actie te komen. Maar in actie komen is juist hetgeen wat je gaat helpen. De oplossing? Stoppen met uitstellen. In deze masterclass vertel ik je hoe. Zodat jij van 5K maanden naar 15K maanden kan gaan.

Ben jij dit?

Je hebt een doel, maar je laat jezelf te makkelijk afleiden
De dingen die je aandacht zou moeten geven, die blijven vaak liggen in de waan van de dag
Je wil méér en groter met je omzet, maar je blijft hangen op een bepaald niveau
Je bent klaar met je eigen excuses, en wilt in actie komen

Ik wist dat er een blokkade zat…

Toen ik startte bij Mariska wist ik wel dat er een blokkade was. Ik was bang om gezien te worden en op te vallen, maar ik had geen idee waar het vandaan kwam. Met NLP had ik nog nooit wat gedaan. Ik was daarom een beetje sceptisch, maar ging er wel open in. Maar wat er gebeurde was eigenlijk bizar. De eerste sessie ging ik meteen vrij diep en kwamen we eigenlijk al heel snel tot datgene waardoor mijn blokkade was ontstaan. En met hands-on oefeningen hebben we daar ook meteen al wat aan kunnen doen. Daarna moest ik vooral thuis aan de slag. Het was zo bizar om direct al na de eerste afspraak zoveel verschil te merken. In mijn geval was het echt baanbrekend, want door die blokkade op te heffen viel er een enorme last van schouders wat ik nooit in mijn eentje had kunnen doen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om ook eens te doen!

danique ervaring
Ervaring van Danique

Je bent nog maar een klein stapje verwijderd van jouw next level

80%

Download de gratis masterclass

Wie is Mariska?

Ik geloof dat alles mogelijk is. Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach.

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?