Stop jouw innerlijke saboteur

Johan vroeg mij ook niet meteen ten huwelijk

Dat is mijn man, Johan. Mocht je met mij zaken gaan doen, dan zal je zijn naam nog wel eens horen. We werken namelijk ook samen. Anyways, my point here is:

Het begint allemaal met een kennismaking. Want je vraagt je date niet ten huwelijk op het eerste afspraakje, toch? Je tast wat af, leert elkaar kennen en dan krijg je die vlinders in je buik. Je wéét dat dit speciaal gaat worden.

Zo is mijn traject ook. Speciaal. Mits we de juiste match zijn.

P.s.: Je mag me ook altijd wat verder aftasten via Instagram: @mariska.vandijk

Hoe ik te werk ga

Je hebt alles in huis om door dat nieuwe plafond heen te breken. Het is nu alleen nog een kwestie van doorpakken en daar ga ik je bij helpen. Die drempels, nieuwe onzekerheden, angsten en blokkades? Daar gaan we samen aan werken.

We starten met een online sessie om kennis te maken. Ik kijk wat jouw uitdagingen zijn, hoe jouw innerlijke saboteur handelt en of je een match bent voor mijn personal mentorship.

Jij mag me tegelijkertijd natuurlijk ook de vragen stellen die je nog hebt.

Zijn we een 100% match? Dan gaan we samen aan de slag – in sessies die fysiek plaatsvinden bij mij in de coachingspraktijk in Culemborg.

Wanneer spreken we elkaar?

Plan hieronder een gesprek in


Mariska, aangenaam

Ik geloof dat alles mogelijk is. Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach.

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?

Mariska in de media

Sabotagegedrag binnen bedrijven

Benieuwd naar mijn visie op die verschillende saboteurs binnen bedrijven?

Beluister de podcast “de Werkprofessor” van BNR nieuwsradio, waar ik te gast was bij Wendy van Ierschot over dit onderwerp.

Beluister hieronder de aflevering

Zakenvrouwenclub glossy

Een goede coach doet haar werk vanuit passie, vanuit de drive om anderen te helpen en vanuit een gedegen opleiding. Mariska van Dijk is daar een van. Gefascineerd door het menselijk brein helpt ze als NLP-coach ondernemers terug te brengen naar de kern van huidige patronen, zodat ze weer in vrijheid keuzes kunnen maken.

Lees het hele interview ⬇

DaniqueOnline marketeer

Mariska is zo iemand waarmee je lekker laagdrempelig kletst, terwijl je niet doorhebt dat zij al ergens naartoe aan het bouwen is. Voor je het weet stelt ze die ene vraag waardoor je totaal van je apropos raakt. Maar wel op een goede manier. Ze vindt de zere plekken zonder dat je ze aanwijst en helpt je vervolgens die plekken te helen. Ik heb meerdere sessies gehad en dankzij de fijne en veilige omgeving was het helemaal oke om je kwetsbaar op te stellen. She's truly amazing.

DeniseEigenaresse Smart Koala Marketing

Ik ben in vijf sessies zo anders gaan werken en denken. Een traject samen met Mariska was écht hetgeen wat ik nodig had om verder te groeien met zowel mijn bedrijf, mindset en geluksgevoel.

Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt!

AnneTransformatie coach voor vrouwen

Inmiddels ben ik bekend met Mariska en haar manier van coachen. Toch weet ze me elke keer weer te verwonderen over hoe ik met haar naast me écht flinke stappen kan zetten - misschien wel juist op momenten dat ik zelf even vast ben gelopen. Mariska weet wat ze doet en is buiten dat gewoon een heel fijn en lief mens. Geloof me, je gaat er geen spijt van krijgen om Mariska een stuk mee te vragen op je pad.

WesleyEigenaar Pits Products en Services B.V.

Mariska heeft mij in vier maanden tijd geholpen om oude overtuigingen te vervangen door nieuwe overtuigingen. Na de eerste coaching sessie merkte ik al direct een verschil, niet gedacht dat resultaat zo snel merkbaar zou zijn! Mijn enthousiasme om all-in te gaan in dit coaching traject groeide. Ik wilde meer van dit! Met als kers op de taart een hele toffe laatste sessie met alles erop en eraan. Mariska heeft met dit coaching traject een ware beleving gecreëerd, die 100% is toegespitst op het individu met alle ruimte die er op dat moment nodig is. Dankjewel Mariska!

Voor ieder personal mentorship doneer ik € 100,- aan 113 suïcide preventie.

Wil je sowieso een bijdrage leveren? Bekijk dan mijn donatiepagina voor 113 waar je kunt doneren.