Gratis mini masterclass

15 manieren om je klant in beweging te krijgen

Als je als expert wordt ingehuurd, bijvoorbeeld als business coach of op het gebied van marketing – om maar 2 dwarsstraten te noemen – heb je best een uitdaging. Want buiten het stuk waar jij heel goed in bent, in het praktisch overbrengen van jouw kennis en het maken van het beste plan voor je klant, heb je nog een aspect in het verhaal: de persoon die het moet gaan doen.

Hoe krijg je jouw klant in beweging? 
Zodat jij groter dan groot kunt groeien met je bedrijf, je resultaten en de resultaten van je klanten.

Herken je dit?

Je klant wil verandering, maar niet per se veranderen.
Je wilt je onderscheiden als expert.
Je bent geïnteresseerd in het motiveren en bewegen van mensen.
Je mist tools om iemand mee te krijgen of te laten veranderen.

Ik kan mensen al goed coachen…

“Ik heb jarenlang leidinggevenden en medewerkers gecoacht bij een groot concern. Toch sprak Mariska’s methode mij aan. Ik heb Mariska’s boek gekocht over zelfsabotage. Vanuit daar werd mijn interesse gewekt om in de opleiding van Mariska meer te gaan leren over Coachen op zelfsabotage.

Ik vond het heel interessant om wat praktische handvaten te krijgen over hoe werkt dat zelfsabotage en hoe kan ik daarop coachen? In mijn optiek heeft iedereen wel zelfsabotage en kom je het dus ook in ieder gesprek bij elke klant tegen. Het is voor mij een waardevolle aanvulling in mijn rugzak als coach.”

Ervaring van Norman |
Lanzarote-Coach.com

Je bent nog maar een klein stapje verwijderd van die extra tools...

80%

Download nu

Wie is Mariska?

Ik geloof dat alles mogelijk is. Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach (aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Beroepsorde voor Coaches).

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?