Als je het nu niet doet, wanneer dan wel?

Ik deel in deze video hoe mijn missie is ontstaan, om geen leven(swerk) onafgemaakt te laten.

En waarom ik het zó belangrijk vind dat je NU leeft, in plaats van OOIT.

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel?

Als je dit nu niet met mij aangaat, met wie dan wel?

Als coaching het niet voor jou is, wat dan wel?

Heb je zin om wél 4 maanden jezelf uit te gaan dagen en mentaal in een nieuwe versie van jezelf te stappen? Dan weet ik zeker dat ik met jou het gesprek wil aangaan over mijn 1:1 personal mentorship. Tijdens dit mentorship sta ik als coach 4 maanden aan jouw zijde. In vier intense interventies gaan we terug naar de kern van je huidige patronen. Om vervolgens de nieuwe jij, met alle mentale tools die je nodig hebt, te laten herrijzen. Het zit allemaal al in je, we halen het alleen naar de voorgrond.