Continu groeien en jezelf ontwikkelen als ondernemer. Zonder hoge geld- of tijdsinvestering.

The Unconscious Codes

Laagdrempelig en in ontspanning, groeien

The Unconscious Codes to your legacy werken op je onbewuste. Elke maand komt er een nieuwe Code uit die jou helpt om jou als ondernemer te laten groeien. Om te zorgen dat je steviger staat, in elk opzicht.

In The Unconscious Codes werk ik met Hypnose, NLP en Reiki, om een mega impact te kunnen maken. En dat terwijl jij gewoon ontspannen naar de hypnose luistert!

Elke Code zoomt in op een topic wat jou als ondernemer sterkt, kracht geeft en laat groeien.

 • Oneindig luisteren naar de audiofile
 • Krachtige combi van Hypnose, NLP & Reiki
 • Groei als ondernemer

Thema’s:

 • Januari: Goed voor jezelf zorgen*
 • Februari: Jezelf laten horen en zien*
 • Maart: Keuzes maken*
 • April: Focus op het positieve*
 • Mei: Zelfverzekerdheid*
 • Juni: Vertrouwen hebben in de uitkomst*
 • Juli: Leiding nemen*
 • Augustus: Je energie positief beïnvloeden*
 • Sept: Focus houden
 • Okt t/m december: to be released

*alleen nog als onderdeel van de 2023-year deal te verkrijgen

The Unconscious Codes zijn een heel laagdrempelige manier om kennis te maken met Mariska als coach, met NLP, hypnose & Reiki.

Had ik al gezegd dat ze slechts € 8,99 excl. btw kosten wanneer je een los thema maand koopt?

In de year deal betaal je in 2023 nog niet eens € 7,50 per thema, en je ontvangt ze dan alle 12!

Ik wil het thema "Focus houden"Ik wil alle Codes van 2023 ontvangen! Geef mij de year deal!
Wat mag je verwachten van The Unconsious Codes?

Magic. Verandering zonder oneindig jezelf pushen. Meer in contact met jezelf.

Twijfel je of The Unconscious Codes iets voor jou zijn? Misschien klinkt het wat vaag, of spannend?
Waarom ik in The Unconscious Codes 3 dingen combineer:

– Hypnose
– Reiki
– NLP

Hypnose gebruik ik omdat je bewuste brein allerlei excuses vindt. Toch? Anders had je het zelf allang gedaan.
Je kan hypnose zien als een diepe vorm van ontspanning. En daarbij kan je onder hypnose niets doen wat je niet wil. Dus jij kan op elk moment je ogen openen.

Maar alleen ontspanning brengt niet per sé verandering. Daarom heb ik NLP toegevoegd. Shortcuts voor jouw brein om nieuwe patronen aan te maken.

Om niet alleen te wéten, maar ook te dóen. Lekker wel, niet dan?

Maar soms zit er nog iets energetisch in de weg. Dat pakt Reiki aan in dit geval. Laat het je helpen om meer tot jezelf te komen. Je haalt er alleen uit wat jij wil. Makkelijker ontspannen, oude emoties opruimen. Wat klaar is ervoor, neem je mee.

Ik wil het thema "Focus houden"Ik wil alle Codes van 2023 ontvangen! Geef mij de year deal!
AnneRelease Coach

Inmiddels ben ik bekend met Mariska en haar manier van coachen. Toch weet ze me elke keer weer te verwonderen over hoe ik met haar naast me écht flinke stappen kan zetten - misschien wel juist op momenten dat ik zelf even vast ben gelopen. Mariska weet wat ze doet en is buiten dat gewoon een heel fijn en lief mens. Geloof me, je gaat er geen spijt van krijgen om Mariska een stuk mee te vragen op je pad.

Claudia Alberda

Deze hypnose was heel, heel fijn! Ik kan heel fijn mee in je begeleidde visualisatie, de achtergrond muziek is heel prettig, kon goed diep zakken. Hoe mijn leven eruit zag in de visualisatie heb ik ook fijn ervaren, stressloos, heel licht, veel vrijheid, moeiteloos en energiek vanuit rust. Mooi dit! The Unconscious Codes, heel benieuwd naar de volgende thema's!