2 month intensive: Snel resultaat in persoonlijke ontwikkeling

Van twijfelend naar daadkrachtig. Van onzeker naar vol vertrouwen.

Mariska van dijk blog

Wil je snel stappen zetten?

Hoe vaak heb je plannen gemaakt die je vervolgens niet écht uitvoert? Misschien wil je af van uurtje-factuurtje, maar durf je nog niet te kiezen voor iets anders. Of wellicht wil je meer genieten van de vrijheid (hallo, dit ondernemen voelt alsof ik 24/7 werk…), maar blijft dat stemmetje in je hoofd maar zeggen dat je dan kansen mist of niet goed genoeg onderneemt…

Als je een verandering wil gaan maken, bijvoorbeeld in de manier waarop je onderneemt, van freelance naar een eigen product, een verschuiving van focus of een gerichte groei – dan heb je uit je comfortzone te gaan. En als NLP coach weet ik dat dit altijd gepaard gaat met chaos en angst.

Daarom heb ik deze twee maanden intensive voor jou ontwikkeld, waardoor je die stappen dit keer wél kan gaan zetten.

Say no more, ik wil met je praten

Mijn 1:1 coachingstrajecten zijn voor ondernemers die:

 • Al succesvol ondernemen
 • Nog méér van zichzelf verwachten
 • Hun maximale potentie willen kunnen benutten
 • De huidige situatie niet langer willen accepteren – tijd voor verandering!

En die nu ook:

 • Vol voor hun grote ambitie willen gaan
 • Een bepaalde mate van onzekerheid ervaren
 • Van dat knagende gevoel af willen, alsof dat specifieke punt altijd hetzelfde blijft
 • Door aan die ene onzekerheid te werken, easy x2 kunnen gaan

Hoe zou het zijn als je die versie van jezelf wordt die jouw grootste ambities gaat waarmaken?

Jouw saboteur aanpakken

Wist je dat 95% van wat je doet op een dag, onbewust is? Je onbewuste stuurt je gedrag aan, wat met name gevormd door allerlei gebeurtenissen in het verleden.

Ja, natuurlijk wéét jij vaak wel wat je moet doen. Je hebt al voldoende kennis, luistert podcasts of leest boeken, maar hoe ga je het nu ook echt doen? Dat is vaak de stap waar je innerlijke saboteur een stokje voor steekt.

Ik heb het altijd over je innerlijke saboteur. Dat is namelijk dat stemmetje, die twijfel of onzekerheid waardoor je nu nog niet doet wat je écht wil doen. Hierdoor blijf je doen wat je altijd deed, of blijf je toch in de veilige situatie terugvallen.

Als je in mijn coaching instapt gaan we terug naar de kern van je huidige patronen. Om vervolgens de nieuwe jij, met alle mentale tools die je nodig hebt, te laten herrijzen. Het zit allemaal al in je, we halen het alleen naar de voorgrond.

Wanneer is dit voor jou?

Als je een verandering wil gaan maken, bijvoorbeeld in de manier waarop je onderneemt, van freelance naar een eigen product, een verschuiving van focus of een gerichte groei – dan is dit traject perfect. We starten bij het begin: het bepalen van jouw droom en hoe je daar gaat komen. Deze eerste sessie is vaak al een lifechanger.

Daarna hebben we tijdens onze samenwerking nog twee sessies, waarvan 1 livesessie in mijn praktijk in Culemborg & 1 online coachingsessie via zoom.

Tussendoor hebben we nog een paar keer een kort incheckmoment via telefoon of zoom, om in te checken hoe de veranderingen gaan en om nog een beetje te finetunen. Zo houd je jezelf scherp.

Wat haal jij uit twee maanden intensieve coaching?
Deze twee maanden gaan zorgen voor een vernieuwde focus, en energie op de plannen die je gaat uitvoeren. Na dit traject is jouw grootste belemmering uit de weg en ga je de stappen gaan zetten die je hebt uitgesteld tot op heden!

Als je een verandering wil gaan maken, bijvoorbeeld in de manier waarop je onderneemt, van freelance naar een eigen product, een verschuiving van focus of een gerichte groei – dan is dit traject perfect. We starten bij het begin: het bepalen van jouw droom en hoe je daar gaat komen. Deze eerste sessie is vaak al een lifechanger.

Daarna hebben we tijdens onze samenwerking nog twee sessies, waarvan 1 livesessie in mijn praktijk in Culemborg & 1 online coachingsessie via zoom.

Tussendoor hebben we nog een paar keer een kort incheckmoment via telefoon of zoom, om in te checken hoe de veranderingen gaan en om nog een beetje te finetunen. Zo houd je jezelf scherp.

Wat haal jij uit de 2 month intensive?
Deze twee maanden gaan zorgen voor een vernieuwde focus, en energie op de plannen die je gaat uitvoeren. Na dit traject is jouw grootste belemmering uit de weg en ga je de stappen gaan zetten die je hebt uitgesteld tot op heden!

 • Vernieuwde focus
 • Je grootste belemmering aanpakken
 • Kort & effectief
 • Deels live & deels online

Jouw investering in de 2 month intensive
De 2 month intensive is een traject waarvoor je € 750,- per maand excl. btw voor betaalt.

Hiervoor krijg je concreet:

 • een live kick off / coachingsessie
 • 1 online coachingscall
 • 1 live coachingsessie
 • Tussendoor 2 korte incheckmomenten

Graag ontmoet ik je eerst in een call om af te stemmen of dit voor jou hét traject is en ik de match met jou ben als coach.

Interessant, ik plan direct een call!

Wat anderen zeggen over mijn coaching

Mariska heeft mij in vier maanden tijd geholpen om oude overtuigingen te vervangen door nieuwe overtuigingen. Na de eerste coaching sessie merkte ik al direct een verschil, niet gedacht dat resultaat zo snel merkbaar zou zijn! Mijn enthousiasme om all-in te gaan in dit coaching traject groeide. Ik wilde meer van dit! Met als kers op de taart een hele toffe laatste sessie met alles erop en eraan. Mariska heeft met dit coaching traject een ware beleving gecreëerd, die 100% is toegespitst op het individu met alle ruimte die er op dat moment nodig is. Dankjewel Mariska!

Wesley van der Ploeg

In een woord: life-changing. Deze sessies bij Mariska hebben een mega impact gehad op hoe ik mezelf durf te laten zien. Ik heb een groei doorgemaakt, waar ik van te voren niet eens over heb durven dromen. Mijn belemmerende overtuigingen en niet helpende patronen heb ik mogen inruilen voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en een heerlijk gevoel van vrijheid in mijn dagelijkse leven én onderneming.

Anne Niemel

Mariska voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Straalt rust en vertrouwen uit. Is duidelijk in haar aanpak. Zowel het concreet uitwerken van mijn Businessplan als wat heb ik nodig. Qua gevoel, Qua hart heeft zij mij uitstekend in begeleid. Dank je wel Mariska voor de mooie reis die ik samen met je heb mogen afleggen. Zowel mijn hart als geest zijn rijker geworden.

Ruud de Vink

Mariska heeft mijn eigen visitekaartje laten stralen en met haar doortastendheid alle facetten verbonden. Mariska is een fijne coach die je kunt vertrouwen en heel goed naar jouw als mens kijkt! Kennis is 1, verbinding is 2. Dankzij haar heb ik geleerd mijn hart te volgen, angst te overwinnen en te groeien in mijn comfortzones. Dankjewel Mariska voor onze fijne persoonlijke coachingsmomenten! It’s in you mijn bedrijf is er al, nu staat ook de vrouw erin.

Kim Bijleveld

Mariska heeft mij zo ontzettend goed op weg geholpen. Samen met Mariska heb ik mijn dromen omgezet naar realistische stappen die ik moet zetten om deze ambitieuze dromen daadwerkelijk te bereiken. Na de eerste sessie had ik al meteen meer vertrouwen in het behalen hiervan. Dit groeide na elke sessie. Mariska heeft niet alleen geholpen om mijn dromen uit te stippelen maar ook enorm geholpen bij het aanpakken van interne struggles. Heel bijzonder, maar ik merkte na elke sessie daadwerkelijk verschil in mijn mindset en patronen, waarvan sommige erg lang aanwezig waren. Ik ben in vijf sessies zo anders gaan werken en denken. Een traject samen met Mariska was écht hetgeen wat ik nodig had om verder te groeien met zowel mijn bedrijf, mindset en geluksgevoel. Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt! Daarnaast is Mariska als persoon iemand die je op je gemak stelt, draait niet om dingen heen en je ziet dat ze veel plezier haalt uit het coachen en dit met veel liefde en vooral expertise doet! Daarnaast waren de sessies ook nog eens super gezellig. Ik vond het de investering dubbel en dwars waard en ben vooral dankbaar voor dit proces en kijk uit naar alles wat het me gaat brengen in de toekomst.

Denise van Hintum
Mariska van Dijk

Mariska, aangenaam

Ik geloof dat alles mogelijk is. Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach.

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?

Welke vragen heb je nog?

Nee, absoluut niet. Ik vertel je er als vanzelf al van alles over, en alleen wat voor jouw ontwikkeling belangrijk is! Het gaat ook niet om het weten, maar NLP brengt veel tools waarmee ik jouw patronen kan doorbreken en de werking van je brein kan verduidelijken voor je. Dit levert je in de praktijk veel sneller resultaat dan wanneer je probeert alleen kennis tot je te nemen.

De investering voor de 2 month intensive is € 750,- excl. btw per maand. Oftewel een investering van € 1.500 in totaal voor het traject. Je betaalt de eerste factuur bij start, en de tweede aan het begin van de tweede maand.

Ik zorg dat jij jouw ambities kunt bijbenen

Ben je klaar voor jouw doorbraak?

Plan een gratis kennismaking bij mij in om te zien of we de juiste match zijn. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Ik wil kennismaken!
Mariska van Dijk is aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.