In één sessie, één belangrijke stap zetten

Loop je tegen jezelf aan en heb je net even dat ene zetje nodig?

Mariska van dijk blog

Vind je het lastig die ene stap te zetten?

Ik heb het altijd over je innerlijke saboteur. Dat is namelijk dat stemmetje, die twijfel of onzekerheid waardoor je nu nog niet doet wat je écht wil doen. Hierdoor blijf je doen wat je altijd deed, of blijf je toch in de veilige situatie terugvallen.

Hierdoor laat je jezelf onvoldoende zien, kom je net niet genoeg op voor wat je écht wil doen, of zet je bepaalde stappen niet. Er is zo’n stemmetje die je vertelt dat het niet voor jou is weggelegd. Maar eigenlijk: dat stemmetje is b*llshit.

Dat weet jij ook. Daarom pakken we hem samen aan! In één sessie, samen één stap zetten. Are you up for it?

Lees meer over je saboteur

Hoe zou het voor jou zijn als:

  • Je die ene overtuiging los kan laten?
  • Je die twijfeling achterwege kan laten?
  • Je zelfvertrouwen stijgt?

Ben je klaar om nu wél die stap te zetten?

Heb je “gewoon even een zetje” nodig? Iemand die ziet wat je nog niet hebt gezien, waardoor er keuzevrijheid ontstaan in jouw handelen?

Als NLP coach ben ik ervan overtuigd dat een langdurig traject met meerdere sessies je uiteindelijk dichterbij jouw eigen weg brengt. Maar ik begrijp ook dat dit niet altijd past voor je.

Daarom bied ik losse coachingsessies aan in Culemborg, of online.

Vooraf geef jij aan waar je tegenaan loopt, en dan hebben we samen 60 minuten om hier een stap in te zetten. Twijfel je of we in zo’n sessie wel stappen kunnen zetten? Lees maar even de ervaringen van anderen onderaan de pagina.

Wanneer is dit voor jou?

Als NLP coach ben ik ervan overtuigd dat een langdurig traject met meerdere sessies je uiteindelijk dichterbij jouw eigen weg brengt. Daarom bied ik een 2 month intensive en een 4 month exclusive aan. Maar ik begrijp ook dat dit niet altijd past voor je. Daarom bied ik losse coachingsessies aan.

Vooraf geef jij aan waar je tegenaan loopt, en dan hebben we samen 60 minuten om hier een stap in te zetten. Deze sessie is vooral geschikt als je een heel specifiek vraagstuk hebt, of hier ook al vaker aan hebt gewerkt.

Wat levert een losse coachingsessie jou op?
Afhankelijk van het thema waar je het over wil hebben, kan een coachingsessie jou verschillende dingen opleveren. Inzicht in een patroon wat je hebt (en inzicht is altijd stap 1), tools om je brein te beïnvloeden als je bijvoorbeeld gedrag wil veranderen, het vergroten van je passie en focus (dat gevoel van áángaan).

  • Ideaal als je een specifiek probleem hebt
  • Jij brengt een duidelijke vraag in
  • We zetten in één sessie één stap in de goede richting

Je investering
Een losse coachingsessie is € 200,- excl. btw. Jij bepaalt zelf of je naar mijn praktijk in Culemborg komt, of wanneer het handiger is: dat we de sessie online doen.

Boek direct jouw coachingsessie

Wat anderen zeggen over mijn coaching

Mariska heeft mij in vier maanden tijd geholpen om oude overtuigingen te vervangen door nieuwe overtuigingen. Na de eerste coaching sessie merkte ik al direct een verschil, niet gedacht dat resultaat zo snel merkbaar zou zijn! Mijn enthousiasme om all-in te gaan in dit coaching traject groeide. Ik wilde meer van dit! Met als kers op de taart een hele toffe laatste sessie met alles erop en eraan. Mariska heeft met dit coaching traject een ware beleving gecreëerd, die 100% is toegespitst op het individu met alle ruimte die er op dat moment nodig is. Dankjewel Mariska!

Wesley van der Ploeg

In een woord: life-changing. Deze sessies bij Mariska hebben een mega impact gehad op hoe ik mezelf durf te laten zien. Ik heb een groei doorgemaakt, waar ik van te voren niet eens over heb durven dromen. Mijn belemmerende overtuigingen en niet helpende patronen heb ik mogen inruilen voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en een heerlijk gevoel van vrijheid in mijn dagelijkse leven én onderneming.

Anne Niemel

Mariska voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Straalt rust en vertrouwen uit. Is duidelijk in haar aanpak. Zowel het concreet uitwerken van mijn Businessplan als wat heb ik nodig. Qua gevoel, Qua hart heeft zij mij uitstekend in begeleid. Dank je wel Mariska voor de mooie reis die ik samen met je heb mogen afleggen. Zowel mijn hart als geest zijn rijker geworden.

Ruud de Vink

Mariska heeft mijn eigen visitekaartje laten stralen en met haar doortastendheid alle facetten verbonden. Mariska is een fijne coach die je kunt vertrouwen en heel goed naar jouw als mens kijkt! Kennis is 1, verbinding is 2. Dankzij haar heb ik geleerd mijn hart te volgen, angst te overwinnen en te groeien in mijn comfortzones. Dankjewel Mariska voor onze fijne persoonlijke coachingsmomenten! It’s in you mijn bedrijf is er al, nu staat ook de vrouw erin.

Kim Bijleveld

Mariska heeft mij zo ontzettend goed op weg geholpen. Samen met Mariska heb ik mijn dromen omgezet naar realistische stappen die ik moet zetten om deze ambitieuze dromen daadwerkelijk te bereiken. Na de eerste sessie had ik al meteen meer vertrouwen in het behalen hiervan. Dit groeide na elke sessie. Mariska heeft niet alleen geholpen om mijn dromen uit te stippelen maar ook enorm geholpen bij het aanpakken van interne struggles. Heel bijzonder, maar ik merkte na elke sessie daadwerkelijk verschil in mijn mindset en patronen, waarvan sommige erg lang aanwezig waren. Ik ben in vijf sessies zo anders gaan werken en denken. Een traject samen met Mariska was écht hetgeen wat ik nodig had om verder te groeien met zowel mijn bedrijf, mindset en geluksgevoel. Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt! Daarnaast is Mariska als persoon iemand die je op je gemak stelt, draait niet om dingen heen en je ziet dat ze veel plezier haalt uit het coachen en dit met veel liefde en vooral expertise doet! Daarnaast waren de sessies ook nog eens super gezellig. Ik vond het de investering dubbel en dwars waard en ben vooral dankbaar voor dit proces en kijk uit naar alles wat het me gaat brengen in de toekomst.

Denise van Hintum
Waarom met mij?

Over Mariska van Dijk

Ik combineer mijn kennis als ondernemer en conceptontwikkelaar, met mijn coachingsachtergrond (NLP). Mijn kracht ligt in het zien van niet ingevulde potentie en zelfsabotage. Ik weet wat jij meemaakt als ondernemer, door mijn managementervaring én eigen bedrijf met verschillende takken en verschillende inkomstenbronnen. Ik bezit over de gave (oké, en opleidingen 😉) om de vinger op de zere plek te leggen, en persoonlijke groei in stroomversnelling te brengen.

Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches), dus je kunt rekenen op professionele coaching.

Meer over Mariska

Ben je klaar voor jouw next step?

Wacht dan niet langer en plan jouw losse coachingsessie in.

Plan jouw coachingsessie
Mariska van Dijk is aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.