Done playing small. We gaan bigger & bolder!

Kriebelt het al een tijd om het anders te gaan doen? Verdiep je jezelf in persoonlijke ontwikkeling door bijv. korte cursussen, podcasts en boeken, maar lukt het je maar niet om de veranderingen langdurig vol te houden?

Als je een verandering wil gaan maken, bijvoorbeeld in de manier waarop je onderneemt, van freelance naar een eigen product, een verschuiving van focus of een gerichte groei – dan heb je uit je comfortzone te gaan. En als NLP coach weet ik dat dit altijd gepaard gaat met chaos en angst.

Als je klaar bent met jezelf klein houden, en je wil dit keer grootse stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling: lees dan snel verder hoe je in 4 maanden met mij bouwt aan jouw legacy.

Mijn 1:1 coachingstrajecten zijn voor ondernemers die:

 • Al succesvol ondernemen
 • Nog méér van zichzelf verwachten
 • Hun maximale potentie willen kunnen benutten
 • De huidige situatie niet langer willen accepteren – tijd voor verandering!

En die nu ook:

 • Vol voor hun grote ambitie willen gaan
 • Iets ervaren wat hun tegenhoudt
 • Van dat knagende gevoel af willen, alsof dat specifieke punt altijd hetzelfde blijft
 • Door aan die ene onzekerheid te werken, easy x2 kunnen gaan

Hoe zou het zijn als je in 4 maanden, die versie van jezelf wordt die jouw grootste ambities gaat waarmaken?

Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt!
Denise van Hintum
Mariska is een fijne coach die je kunt vertrouwen en heel goed naar jouw als mens kijkt! Kennis is 1, verbinding is 2. Dankzij haar heb ik geleerd mijn hart te volgen, angst te overwinnen en te groeien in mijn comfortzones. Dankjewel Mariska voor onze fijne persoonlijke coachingsmomenten!
Kim Bijleveld

Van oude patronen naar de nieuwe jij

Wist je dat 95% van wat je doet op een dag, onbewust is? Je onbewuste stuurt je gedrag aan, wat met name gevormd door allerlei gebeurtenissen in het verleden.

Ja, natuurlijk wéét jij vaak wel wat je moet doen. Je hebt al voldoende kennis, luistert podcasts of leest boeken, maar hoe ga je het nu ook echt doen? Dat is vaak de stap waar je innerlijke saboteur een stokje voor steekt.

Ik heb het altijd over je innerlijke saboteur. Dat is namelijk dat stemmetje, die twijfel of onzekerheid waardoor je nu nog niet doet wat je écht wil doen. Hierdoor blijf je doen wat je altijd deed, of blijf je toch in de veilige situatie terugvallen.

Als je in mijn coaching instapt gaan we terug naar de kern van je huidige patronen. Om vervolgens de nieuwe jij, met alle mentale tools die je nodig hebt, te laten herrijzen. Het zit allemaal al in je, we halen het alleen naar de voorgrond.

Als je niet van half werk houdt, en 100% voor jezelf en je business wil gaan, dan is de 4 maanden Build your legacy iets voor jou. Hierbij gaan we de diepte in op jouw doel, op patronen die niet helpend zijn, en wat jij nodig hebt om de next steps te zetten.

Tijdens dit traject sta ik als coach 4 maanden aan jouw zijde. In vier live coachingsessies/interventies (bij mij in de praktijk in Culemborg) gaan we terug naar de kern van je huidige patronen. Om vervolgens de nieuwe jij, met alle mentale tools die je nodig hebt, te laten herrijzen. Het zit allemaal al in je, we halen het alleen naar de voorgrond.

Dit is waarom je dit wil
De 4 month exclusive is niet zomaar een coachingstraject. Het is jouw belofte aan jezelf om je leven en bedrijf meer in te richten zodat het jou ondersteunt. Een intensief traject waarin je eigen ontwikkeling voorop staat en we een transformatie teweeg gaan brengen. Het gaat niet om verandering, het gaat om keuzevrijheid. Aan het eind van deze vier maanden heb jij jouw horizon verbreed, snap je beter waarom je dingen doet (of niet doet), heb je losgelaten wat jou al die jaren al klein houdt, en brandt jouw levens- & ondernemersvuur als nooit tevoren.

Tussen onze live interventies door ben ik wekelijks voor jou bereikbaar om te peilen hoe het gaat, welke veranderingen je opmerkt en wat je nog wil tweaken. Ook ben ik voor jou als exclusive altijd slechts één WhatsAppje bij je vandaan.

Bonus! Integratiedag met overnachting (t.w.v. € 800,-)
Als kers op de slagroom ontvang je een afsluitende integratiedag die helemaal om jou draait. Mét een overnachting voor jezelf (je partner mag mee!) op een inspirerende plek, door mij verzorgd en afgestemd op jou.

Mariska heeft mij in vier maanden tijd geholpen om oude overtuigingen te vervangen door nieuwe overtuigingen. Na de eerste coaching sessie merkte ik al direct een verschil, niet gedacht dat resultaat zo snel merkbaar zou zijn! Mijn enthousiasme om all-in te gaan in dit coaching traject groeide. Ik wilde meer van dit! Met als kers op de taart een hele toffe laatste sessie met alles erop en eraan. Mariska heeft met dit coaching traject een ware beleving gecreëerd, die 100% is toegespitst op het individu met alle ruimte die er op dat moment nodig is. Dankjewel Mariska!
Wesley van der Ploeg

Is het tijd voor jouw persoonlijke transformatie?

Wat haal jij uit 4 maanden coaching?

 • Een transformatie in vier maanden
 • Je kunt patronen loslaten die je al je hele leven lijkt te hebben
 • Je wordt weerbaarder en wendbaarder
 • Je kan meer jezelf zijn, in elke situatie

De investering:

Het 4 maanden traject Build your legacy is een traject waarvoor je € 1.000 per maand excl. btw voor betaalt.

Hiervoor krijg je concreet:

 • 4 live interventies / coachingsessies
 • wekelijks een korte incheck call via zoom of telefoon
 • een integratiedag waarin alles samenkomt (met overnachting voor jou en evt. je partner)
 • mij als coach en sparringspartner, slechts 1 WhatsAppje bij je vandaan

Graag ontmoet ik je eerst in een call om af te stemmen of dit voor jou hét traject is en ik de match met jou ben als coach.

Ik geloof dat alles mogelijk is

Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach.

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?

Ik ben aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.

Ook ben ik Hypnose Master Practitioner en Timeline Therapy practitioner.

Hierdoor ben je gegarandeerd van kwaliteit.