Stop met jezelf saboteren, werk aan jouw next level you

Grotere ambities, meer impact en méér. Meer nastreven betekent dat jij ook mentaal moet groeien. Samen pakken we dat aan.

Laat je oude patronen los

Wist je dat 95% van wat je doet op een dag, onbewust is? Je onbewuste stuurt je gedrag aan, wat met name gevormd door allerlei gebeurtenissen in het verleden.

Ja, natuurlijk wéét jij vaak wel wat je moet doen. Je hebt al voldoende kennis, luistert podcasts of leest boeken, maar hoe ga je het nu ook echt doen? Dat is vaak de stap waar je innerlijke saboteur een stokje voor steekt.

Ik heb het altijd over je innerlijke saboteur. Dat is namelijk dat stemmetje, die twijfel of onzekerheid waardoor je nu nog niet doet wat je écht wil doen. Hierdoor blijf je doen wat je altijd deed, of blijf je toch in de veilige situatie terugvallen.

Als je in mijn coaching instapt gaan we terug naar de kern van je huidige patronen. Om vervolgens de nieuwe jij, met alle mentale tools die je nodig hebt, te laten herrijzen. Het zit allemaal al in je, we halen het alleen naar de voorgrond.

Kennismaking plannen

Op deze manier pakken we jouw saboteur aan

Er is geen vast omlijnd stappenplan. Want jij bent een uniek individu, dat weet je als geen ander.

Dat betekent dat je mag vertrouwen op mijn kennis en kunde. Laat het een keer aan een ander over. I’ve got you.

Tijdens onze reis samen pak ik uit mijn toolkit wat voor jou gaat zorgen voor de doorbraak die je nodig hebt. Dat kan een interventie zijn, een systemische opstelling, één van mijn NLP tools, of heel iets anders.

Ik weet het niet van tevoren, jij ook niet. Maar de resultaten spreken voor zichzelf. De reviews kom je straks ook tegen op deze pagina.

Coaching door Mariska
Om met mij 1:1 te werken zijn er drie opties. Jij kan namelijk het beste inschatten hoeveel ondersteuning jij nodig hebt, op basis van hoeveel je al hebt gedaan, hoe dichtbij je bij de oplossing bent en hoe jij je nu voelt.

Losse sessie

1:1 losse coachingsessie

Heb je “gewoon even een zetje” nodig? Iemand die ziet wat je nog niet hebt gezien, waardoor er keuzevrijheid ontstaan in jouw handelen?

 • Ideaal als je een specifiek probleem hebt
 • Jij brengt een duidelijke vraag in
 • We zetten in één sessie één stap in de goede richting
Meer over de losse coachingsessie
Snel resultaat

2 month intensive

Hoe vaak heb je plannen gemaakt die je vervolgens niet écht uitvoert? Dat gaan we aanpakken in dit traject. Je gaat van twijfelend naar daadkrachtig. Van onzeker naar vol vertrouwen.

 • Vernieuwde focus
 • Je grootste belemmering aanpakken
 • Kort & effectief
 • Deels live & deels online
Over de 2 month intensive
Meest gekozen

4 month exclusive

Als je niet van half werk houdt, en dit keer volop voor jezelf en je business wil gaan, dan is de 4 month exclusive iets voor jou. Hierbij gaan we de diepte in op jouw doel, op patronen die niet helpend zijn, en wat jij nodig hebt om de next steps te zetten.

 • Een transformatie in vier maanden
 • Heel persoonlijk, op jouw doel
 • Korte lijnen, en 4 maanden iemand die achter je staat
 • Live interventies (coachingsessies)
Over de 4 month exclusive

Wat anderen zeggen over mijn coaching

Mariska heeft mij in vier maanden tijd geholpen om oude overtuigingen te vervangen door nieuwe overtuigingen. Na de eerste coaching sessie merkte ik al direct een verschil, niet gedacht dat resultaat zo snel merkbaar zou zijn! Mijn enthousiasme om all-in te gaan in dit coaching traject groeide. Ik wilde meer van dit! Met als kers op de taart een hele toffe laatste sessie met alles erop en eraan. Mariska heeft met dit coaching traject een ware beleving gecreëerd, die 100% is toegespitst op het individu met alle ruimte die er op dat moment nodig is. Dankjewel Mariska!

Wesley van der Ploeg

In een woord: life-changing. Deze sessies bij Mariska hebben een mega impact gehad op hoe ik mezelf durf te laten zien. Ik heb een groei doorgemaakt, waar ik van te voren niet eens over heb durven dromen. Mijn belemmerende overtuigingen en niet helpende patronen heb ik mogen inruilen voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en een heerlijk gevoel van vrijheid in mijn dagelijkse leven én onderneming.

Anne Niemel

Mariska voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Straalt rust en vertrouwen uit. Is duidelijk in haar aanpak. Zowel het concreet uitwerken van mijn Businessplan als wat heb ik nodig. Qua gevoel, Qua hart heeft zij mij uitstekend in begeleid. Dank je wel Mariska voor de mooie reis die ik samen met je heb mogen afleggen. Zowel mijn hart als geest zijn rijker geworden.

Ruud de Vink

Mariska heeft mijn eigen visitekaartje laten stralen en met haar doortastendheid alle facetten verbonden. Mariska is een fijne coach die je kunt vertrouwen en heel goed naar jouw als mens kijkt! Kennis is 1, verbinding is 2. Dankzij haar heb ik geleerd mijn hart te volgen, angst te overwinnen en te groeien in mijn comfortzones. Dankjewel Mariska voor onze fijne persoonlijke coachingsmomenten! It’s in you mijn bedrijf is er al, nu staat ook de vrouw erin.

Kim Bijleveld

Mariska heeft mij zo ontzettend goed op weg geholpen. Samen met Mariska heb ik mijn dromen omgezet naar realistische stappen die ik moet zetten om deze ambitieuze dromen daadwerkelijk te bereiken. Na de eerste sessie had ik al meteen meer vertrouwen in het behalen hiervan. Dit groeide na elke sessie. Mariska heeft niet alleen geholpen om mijn dromen uit te stippelen maar ook enorm geholpen bij het aanpakken van interne struggles. Heel bijzonder, maar ik merkte na elke sessie daadwerkelijk verschil in mijn mindset en patronen, waarvan sommige erg lang aanwezig waren. Ik ben in vijf sessies zo anders gaan werken en denken. Een traject samen met Mariska was écht hetgeen wat ik nodig had om verder te groeien met zowel mijn bedrijf, mindset en geluksgevoel. Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt! Daarnaast is Mariska als persoon iemand die je op je gemak stelt, draait niet om dingen heen en je ziet dat ze veel plezier haalt uit het coachen en dit met veel liefde en vooral expertise doet! Daarnaast waren de sessies ook nog eens super gezellig. Ik vond het de investering dubbel en dwars waard en ben vooral dankbaar voor dit proces en kijk uit naar alles wat het me gaat brengen in de toekomst.

Denise van Hintum
Ik zorg dat jij jouw ambities kunt bijbenen

Ben je klaar voor jouw doorbraak?

Plan een gratis kennismaking bij mij in om te zien of we de juiste match zijn. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Kennismaking plannen

Voor ieder personal coachingstraject doneer ik € 100,- aan 113 suïcide preventie.

Wil je sowieso een bijdrage leveren? Bekijk dan mijn donatiepagina voor 113 waar je kunt doneren.

Mariska van Dijk is aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.