95 redenen om het niet te doen

Wist je dat 95% van wat je doet op een dag, onbewust is? Je onbewuste stuurt je gedrag aan, wat met name gevormd door allerlei gebeurtenissen in het verleden.

Ja, natuurlijk wéét jij vaak wel wat je moet doen. Je hebt al voldoende kennis, luistert podcasts of leest boeken, maar hoe ga je het nu ook echt doen? Dat is vaak de stap waar je innerlijke saboteur een stokje voor steekt.

Ik heb het altijd over je innerlijke saboteur. Dat is namelijk dat stemmetje, die twijfel of onzekerheid waardoor je nu nog niet doet wat je écht wil doen. Hierdoor blijf je doen wat je altijd deed, of blijf je toch in de veilige situatie terugvallen.

Als je in mijn coaching instapt gaan we terug naar de kern van je huidige patronen. Om vervolgens de nieuwe jij, met alle mentale tools die je nodig hebt, te laten herrijzen. Het zit allemaal al in je, we halen het alleen naar de voorgrond.

Er is geen vast omlijnd stappenplan. Want jij bent een uniek individu, dat weet je als geen ander.

Dat betekent dat je mag vertrouwen op mijn kennis en kunde. Laat het een keer aan een ander over. I’ve got you.

Tijdens onze reis samen pak ik uit mijn toolkit wat voor jou gaat zorgen voor de doorbraak die je nodig hebt. Dat kan een interventie zijn, een systemische opstelling, één van mijn NLP tools, of heel iets anders.

Ik weet het niet van tevoren, jij ook niet. Maar de resultaten spreken voor zichzelf. De reviews kom je straks ook tegen op deze pagina.

Stop jezelf klein te houden

Stop met uitstellen, afleiding en perfectionisme

Mijn coachingstrajecten bestaan uit een op maat gemaakte invulling voor jou als succesvolle ondernemer. Ik werk als coach alleen met ondernemers die al succes hebben in resultaat en omzet, want dit traject gaat om persoonlijke coaching. Niet over wát je moet doen. Maar hóe je het in jezelf kunt vinden wat je zoekt. Kracht, balans, zelfvertrouwen, ownership, you name it.

0 +
uur gecoacht
0 +
Coachees
0
Jaar NOBCO gecertificeerd
0 +
Coachingstools

Coaching door Mariska

Om met mij 1:1 te werken zijn er een aantal opties. Jij kan namelijk het beste inschatten hoeveel ondersteuning jij nodig hebt, op basis van hoeveel je al hebt gedaan, hoe dichtbij je bij de oplossing bent en hoe jij je nu voelt.

Ik ben aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.

Ook ben ik Hypnose Master Practitioner en Timeline Therapy practitioner.

Hierdoor ben je gegarandeerd van kwaliteit.

Je hoeft mij niet op mijn woord te geloven, geloof mijn klanten maar:

Voor ieder coachingstraject doneer ik aan 113 suïcide preventie.

Wil je sowieso een bijdrage leveren? Bekijk dan mijn donatiepagina voor 113 waar je kunt doneren.