4 maanden jezelf mentaal laten groeien tot the next level you

Grotere ambities, meer impact en méér. Meer nastreven betekent dat jij ook mentaal moet groeien. Samen pakken we dat new level, new devil aan.

Mariska van dijk blog

Dit kun je verwachten

Tijdens dit mentorship sta ik als coach 4 maanden aan jouw zijde. In vier intense interventies gaan we terug naar de kern van je huidige patronen. Om vervolgens de nieuwe jij, met alle mentale tools die je nodig hebt, te laten herrijzen. Het zit allemaal al in je, we halen het alleen naar de voorgrond. Tussen onze interventies door ben ik voor jou bereikbaar om te peilen hoe het gaat, welke veranderingen je opmerkt en waar je nog aan wil tweaken.

De interventies die je samen met mij doet, stem ik af op wat jij nodig hebt. Jij hoeft alleen open te staan en eerlijk te zijn naar mij & naar jezelf. Dan ontstaat de grote transformatie waar je op wacht.

In het personal mentorship for leaders hanteer ik een 100% transformatie-garantie. Heeft er geen transformatie plaatsgevonden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zo zeker ben ik van mijn zaak.

Helder, toch?

Dit is voor de ondernemers & leiders die:

  • Al een autoriteit in hun vak zijn
  • Nog méér van zichzelf verwachten
  • Hun maximale potentie willen kunnen benutten
  • Iets in zichzelf hebben geaccepteerd, terwijl ze weten dat het anders kan

En die nu ook:

  • Soms schrikken van hun eigen ambities
  • Een bepaalde mate van onzekerheid ervaren
  • Van dat knagende gevoel af willen, alsof dat specifieke punt altijd hetzelfde blijft
  • Door aan die ene onzekerheid te werken, easy x10 kunnen gaan

Hoe zou het zijn als je met 4 maanden mentaal, maar effectief, aan jezelf werken die versie van jezelf wordt die jouw grootste ambities gaat waarmaken?

Op deze manier pakken we jouw saboteur aan

Er is geen vast omlijnd stappenplan. Want jij bent een uniek individu, dat weet je als geen ander.

Dat betekent dat je mag vertrouwen op mijn kennis en kunde. Laat het een keer aan een ander over. I’ve got you.

Tijdens onze reis samen pak ik uit mijn toolkit wat voor jou gaat zorgen voor de doorbraak die je nodig hebt. Dat kan een interventie zijn, een systemische opstelling, één van mijn NLP tools, of heel iets anders.

Ik weet het niet van tevoren, jij ook niet. Wat ik wel weet: het gaat 100% werken. Zo niet, dan krijg je je geld terug. Durf je me al op mijn woord te geloven?

Jouw investering
Deze 4 maanden van intensieve persoonlijke coaching kost jou € 4.000 (ex.btw). Daarvoor krijg je een lifechanging 4 maanden met mij als persoonlijke coach aan je zijde, met 4 interventies en tussendoor wekelijkse een incheck-moment.

Bonus! Integratiedag met overnachting (t.w.v. € 800,-)
Als kers op de slagroom ontvang je een afsluitende integratiedag die helemaal om jou draait. Mét een overnachting voor jezelf (je partner mag mee!) op een inspirerende plek, door mij verzorgd en afgestemd op jou.

Wesley van der Ploeg

Mariska heeft mij in vier maanden tijd geholpen om oude overtuigingen te vervangen door nieuwe overtuigingen. Na de eerste coaching sessie merkte ik al direct een verschil, niet gedacht dat resultaat zo snel merkbaar zou zijn! Mijn enthousiasme om all-in te gaan in dit coaching traject groeide. Ik wilde meer van dit! Met als kers op de taart een hele toffe laatste sessie met alles erop en eraan. Mariska heeft met dit coaching traject een ware beleving gecreëerd, die 100% is toegespitst op het individu met alle ruimte die er op dat moment nodig is. Dankjewel Mariska!

Anne Niemel

In een woord: life-changing. Deze sessies bij Mariska hebben een mega impact gehad op hoe ik mezelf durf te laten zien. Ik heb een groei doorgemaakt, waar ik van te voren niet eens over heb durven dromen. Mijn belemmerende overtuigingen en niet helpende patronen heb ik mogen inruilen voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en een heerlijk gevoel van vrijheid in mijn dagelijkse leven én onderneming.

Ruud de Vink

Mariska voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Straalt rust en vertrouwen uit. Is duidelijk in haar aanpak. Zowel het concreet uitwerken van mijn Businessplan als wat heb ik nodig. Qua gevoel, Qua hart heeft zij mij uitstekend in begeleid. Dank je wel Mariska voor de mooie reis die ik samen met je heb mogen afleggen. Zowel mijn hart als geest zijn rijker geworden.

Kim Bijleveld

Mariska heeft mijn eigen visitekaartje laten stralen en met haar doortastendheid alle facetten verbonden. Mariska is een fijne coach die je kunt vertrouwen en heel goed naar jouw als mens kijkt! Kennis is 1, verbinding is 2. Dankzij haar heb ik geleerd mijn hart te volgen, angst te overwinnen en te groeien in mijn comfortzones. Dankjewel Mariska voor onze fijne persoonlijke coachingsmomenten! It’s in you mijn bedrijf is er al, nu staat ook de vrouw erin.

Denise van Hintum

Mariska heeft mij zo ontzettend goed op weg geholpen. Samen met Mariska heb ik mijn dromen omgezet naar realistische stappen die ik moet zetten om deze ambitieuze dromen daadwerkelijk te bereiken. Na de eerste sessie had ik al meteen meer vertrouwen in het behalen hiervan. Dit groeide na elke sessie. Mariska heeft niet alleen geholpen om mijn dromen uit te stippelen maar ook enorm geholpen bij het aanpakken van interne struggles. Heel bijzonder, maar ik merkte na elke sessie daadwerkelijk verschil in mijn mindset en patronen, waarvan sommige erg lang aanwezig waren. Ik ben in vijf sessies zo anders gaan werken en denken. Een traject samen met Mariska was écht hetgeen wat ik nodig had om verder te groeien met zowel mijn bedrijf, mindset en geluksgevoel. Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt! Daarnaast is Mariska als persoon iemand die je op je gemak stelt, draait niet om dingen heen en je ziet dat ze veel plezier haalt uit het coachen en dit met veel liefde en vooral expertise doet! Daarnaast waren de sessies ook nog eens super gezellig. Ik vond het de investering dubbel en dwars waard en ben vooral dankbaar voor dit proces en kijk uit naar alles wat het me gaat brengen in de toekomst.

Ik zorg dat jij jouw ambities kunt bijbenen

Ben je klaar voor jouw doorbraak?

Plan een gratis kennismaking bij mij in om te zien of we de juiste match zijn. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Kennismaking plannen

Voor ieder personal mentorship doneer ik € 100,- aan 113 suïcide preventie.

Wil je sowieso een bijdrage leveren? Bekijk dan mijn donatiepagina voor 113 waar je kunt doneren.

Mariska van Dijk is aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.