Johan vroeg me ook niet meteen ten huwelijk

Dat is mijn man, Johan. Mocht je met mij zaken gaan doen, dan zal je zijn naam nog wel eens horen. We werken namelijk ook samen. Anyways, my point here is:

Het begint allemaal met een kennismaking. Want je vraagt je date niet ten huwelijk op het eerste afspraakje, toch? Je tast wat af, leert elkaar kennen en dan krijg je die vlinders in je buik. Je wéét dat dit speciaal gaat worden.

Zo is mijn traject ook. Speciaal. Mits we de juiste match zijn.

P.s.: Je mag me ook altijd wat verder aftasten via Instagram: @mariska.vandijk

Hoe ik te werk ga

Je hebt alles in huis om door dat nieuwe plafond heen te breken. Het is nu alleen nog een kwestie van doorpakken en daar ga ik je bij helpen. Die drempels, nieuwe onzekerheden, angsten en blokkades? Daar gaan we samen aan werken.

We starten met een online sessie om kennis te maken. Ik kijk wat jouw uitdagingen zijn, hoe jouw innerlijke saboteur handelt en of je een match bent voor mijn 1:1 coachingstraject.

Jij mag me tegelijkertijd natuurlijk ook de vragen stellen die je nog hebt.

Zijn we een 100% match? Dan gaan we samen aan de slag – in sessies die fysiek plaatsvinden bij mij in de coachingspraktijk in Culemborg, of online via Zoom.

Ik geloof dat alles mogelijk is

Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach.

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?

Ik ben aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.

Ook ben ik Hypnose Master Practitioner en Timeline Therapy practitioner.

Hierdoor ben je gegarandeerd van kwaliteit.

Je hoeft mij niet op mijn woord te geloven, geloof mijn klanten maar:

Voor ieder coachingstraject doneer ik aan 113 suïcide preventie.

Wil je sowieso een bijdrage leveren? Bekijk dan mijn donatiepagina voor 113 waar je kunt doneren.