Bereik sneller succes

Uit de weg van succes (e-book)

Overwin zelfsabotage als ondernemer

Als ondernemer, als mens, ben jij stiekem je grootste horde op de weg naar succes.

Want waarom kan iemand zonder middelen of zonder geboren te worden in de juiste omgeving, mega succesvol worden in dit leven?
Hoe kan het dat iemand die alle seinen op groen heeft staan, toch geen succes kan weten te behalen?

Er is maar één persoon in dit hele leven waar jij volledige invloed op hebt: dat ben jij zelf. En met jou, die innerlijke saboteurs die je beperken.

Je gaat door het lezen van dit boek, geschreven door Mariska van Dijk (legacy builder & anti-zelfsabotage coach voor ondernemers) leren hoe zelfsabotage eruit ziet, hoe je zelfsabotage-gedrag bij jezelf kunt herkennen en wat het je op kan leveren als je uit de weg van jouw succes gaat.

Want uiteindelijk: waarom zou je wachten tot morgen als je vandaag iets kan bereiken?
Waarom zou je uitstellen, als je kunt doen?
Waarom zou je hopen op ooit, terwijl het hier en nu het enige is wat zeker is?

Jij besluit. Alles is mogelijk.

Ik heb dit boek overigens in 6 weken geschreven. Om maar even te laten zien, dat alles écht mogelijk is.

Ik heb ervoor gekozen om mijn boek als e-book uit te brengen, zodat je een handig naslagwerk hebt, met opdrachten en zelfs een video-oefening.

Bestel "Uit de weg van succes"

Ondernemers die het boek hebben gelezen:

"Herkenbaar én mooi om iets ook in een andere context te zien. Heerlijk aardse manier van een patroon uitleggen! Wat een verademing."

Joyce

"Ontzettend goed boek vind ik. De postzegel oefening vind ik GOUD waard. Wat een verschil in gevoel."

Dominique

"Ik heb met veel plezier je boek gelezen en er mooie inzichten uit gehaald."

Svea

"Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt!"

Denise

Meer over Mariska

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Extreem sabotage gedrag, kan je wel stellen. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach. Ik coach dagelijks ondernemers die zelfsabotage ondervinden onderweg naar hun meest fantastische business én leven.

Dit doe ik door met jou te werken aan jouw legacy. Waar draait het voor jou om in dit leven? Welke elementen zijn belangrijk, en wat ontbreekt er nu nog? Wil je nu genieten, of wachten tot ooit? En wat laat je achter als je er niet meer bent, welke harten heb je geraakt, welke steen heb jij in de vijver gegooid?

Bestel "Uit de weg van succes"