Jij staat jezelf in de weg

Want waarom kan iemand zonder middelen of zonder geboren te worden in de juiste omgeving, mega succesvol worden in dit leven?
Hoe kan het dat iemand die alle seinen op groen heeft staan, toch geen succes kan weten te behalen?

Er is maar één persoon in dit hele leven waar jij volledige invloed op hebt: dat ben jij zelf. En met jou, die innerlijke saboteurs die je beperken.

Je gaat door het lezen van dit boek, geschreven door Mariska van Dijk (legacy builder & anti-zelfsabotage coach voor ondernemers) leren hoe zelfsabotage eruit ziet, hoe je zelfsabotage-gedrag bij jezelf kunt herkennen en wat het je op kan leveren als je uit de weg van jouw succes gaat.

Want uiteindelijk: waarom zou je wachten tot morgen als je vandaag iets kan bereiken?
Waarom zou je uitstellen, als je kunt doen?
Waarom zou je hopen op ooit, terwijl het hier en nu het enige is wat zeker is?

Jij besluit. Alles is mogelijk.

Ik heb dit boek overigens in 6 weken geschreven. Om maar even te laten zien, dat alles écht mogelijk is.

Dit is een naslagwerk voor de rest van je leven

Ik heb ervoor gekozen om mijn boek als e-book uit te brengen, zodat je een handig naslagwerk hebt, met opdrachten en zelfs een video-oefening om uitstelgedrag, met begeleiding van mij als coach, te doorbreken.

Oh, en voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kunt vandaag starten met lezen, voor € 15,-.

Waarom wil je dit van mij leren?

Dat is een overtuiging die ik mijn complete leven al met mij meedraag. Dat maakte dat ik snel carrière wist te maken in een groot bedrijf dat top van hun branche is. Ik ontwikkelde mij tot manager en mocht de gaafste en moeilijkste ontwikkelingen meemaken.

Toen ik 19 was, verloor ik mijn lievelingsoom door suïcide. Dat is voor mij een enorme drive tot op de dag van vandaag. Het is namelijk mijn missie om geen leven, of levenswerk, onafgemaakt te laten.

Het menselijk gedrag fascineert mij al jaren. Want wat maakt nu dat de ene persoon succesvol is in een situatie, en de ander niet? Daarom heb ik mij verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP Master Coach.

Mijn intuïtie, kracht en kennis zet ik in tijdens onze sessies – zodat jij die blokkades kunt afbreken waardoor je ruimte en keuzevrijheid creëert voor jezelf.

Hoe veel langer wil jij je nog laten leiden door de grillen van je innerlijke saboteur? Of ben je klaar om ermee af te rekenen en naar je volgende level te kunnen stijgen?

Ik ben aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.

Ook ben ik Hypnose Master Practitioner en Timeline Therapy practitioner.

Hierdoor ben je gegarandeerd van kwaliteit.