Vier dagen Tony Robbins

Mijn UPW ervaring en wat jij ervan kunt leren

Vier dagen lang Tony Robbins bijwonen tijdens zijn “Unleash the Power Within” (UPW) evenement is een ervaring die je niet snel vergeet. Als ondernemer die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, NLP en het doorbreken van patronen, wil ik graag mijn ervaringen en inzichten delen die ik heb opgedaan tijdens dit intensieve programma. Wat heb ik geleerd, wat kun jij als ondernemer ervan leren, en hoe houd je je energie vier dagen lang hoog?

Mijn Tony Robbins ervaring

Mijn naam is Mariska van Dijk, anti-zelfsabotagecoach en legacy builder voor ondernemers. Vorige week had ik eindelijk de kans om live bij Tony Robbins aanwezig te zijn. Na jaren wachten en een virtuele versie van het evenement te hebben bijgewoond, kon ik nu het echte werk ervaren in Birmingham, Engeland. Het was een rollercoaster van energie, emoties en inzichten.

De opzet van het event

UPW is een vierdaags evenement waar je je volledig onderdompelt in de wereld van Tony Robbins. Tony staat bekend als een van de meest invloedrijke motivational speakers en coaches. Zijn aanpak is een mengeling van verschillende methodieken, waaronder NLP, wat duidelijk terugkomt in zijn coaching en training.

Het evenement vond plaats in een grote arena met 10.000 live deelnemers en 2.500 virtuele deelnemers. De dagen zijn lang en intensief, beginnend om negen uur ’s ochtends en eindigend rond middernacht. De sfeer is direct energiek en motiverend, met muziek, lichtshows en veel interactie.

Dag 1: de firewalk

De eerste dag eindigde met de beroemde firewalk, waarbij je over hete kolen loopt. Deze oefening symboliseert het overwinnen van angst en het versterken van je mentale kracht. De hele dag bouwt Tony de energie op, waardoor je klaar bent om deze uitdaging aan te gaan. Het moment dat je over de kolen loopt en beseft dat je het hebt gedaan, is ongelooflijk krachtig en emotioneel.

Dag 2: zakelijke inzichten

De tweede dag werd geleid door Joseph McClendon III, een fantastische trainer die de zaal net zo goed kan meenemen als Tony zelf. Deze dag was gevuld met zakelijke inzichten en was voor mij ook fysiek uitdagend vanwege kiespijn. Toch leerde ik dat zelfs fysieke pijn overwonnen kan worden door focus en energiemanagement.

Dag 3: transformation day

Dag drie stond in het teken van transformatie. Tony gebruikte een van mijn favoriete NLP-technieken om diepgaande veranderingen teweeg te brengen. Het was een dag vol emotionele en mentale doorbraken, waarbij ik eigen beperkende overtuigingen kon loslaten. Deze dag liet me opnieuw zien hoe krachtig en effectief NLP kan zijn.

Dag 4: gezondheid en energie

De laatste dag draaide om gezondheid en energiebeheer. Verschillende experts gaven presentaties over voeding, veroudering en hoe je je lichaam optimaal kunt verzorgen om maximale energie te hebben. Het was een perfecte afsluiting van het evenement, met praktische tips om je dagelijkse leven en gezondheid te verbeteren.

Wat kun jij Leren van UPW?

Als ondernemer is het belangrijk om je eigen energieniveau te beheren en bewust te zijn van je mentale en fysieke toestand. UPW leert je technieken en methodieken om je energieniveau hoog te houden, zelfs in uitdagende omstandigheden. Het helpt je ook om beperkende overtuigingen te identificeren en los te laten, waardoor je meer ruimte creëert voor groei en succes.

Voorbereiding en tips

Als je overweegt om zelf naar UPW te gaan, zorg dan voor een goede voorbereiding. Neem contact op met iemand die al eerder is geweest voor praktische tips over wat je kunt verwachten en hoe je je het beste kunt voorbereiden. Zorg ervoor dat je fysiek en mentaal klaar bent voor vier intensieve dagen, en vergeet niet om voldoende gezonde snacks en water mee te nemen. Vier dagen Tony Robbins bijwonen was een onvergetelijke ervaring die mijn leven en mijn benadering van ondernemerschap heeft verrijkt. Ik raad het iedereen aan die serieus bezig is met persoonlijke ontwikkeling en het doorbreken van patronen.

Heb je vragen of wil je meer weten over mijn ervaringen? Neem gerust contact met mij op via Instagram @mariska.vandijk of bezoek mijn website www.mariskavandijk.com.

Ik wens je veel succes op jouw pad naar persoonlijke en zakelijke groei!

Wil je meer leren over hoe je uitstelgedrag, of een van de andere 11 vormen van zelfsabotage tegengaat?
Lees het in mijn boek Uit de weg van succes: overwin zelfsabotage als ondernemer.

Mariska van Dijk is Legacy Builder en Anti-zelfsabotage coach voor succesvolle ondernemers. Ze is internationaal gecertificeerd NLP coach en idolaat van het menselijk brein. In haar coaching werkt ze met jou aan je innerlijke saboteur – om te zorgen dat er ruimte en keuzevrijheid ontstaat. Zodat jij je eigen ambities kunt bijbenen.

Meer weten over de coaching? Bekijk hier hoe je met mij kunt werken.

About The Author

Related Posts