Hypnoses voor onbeperkte groei

Wil je meer succes in je leven? Dan wil je vooral doorlezen, want ik heb een manier waarop jij ongelimiteerd, continu kunt blijven ontwikkelen. Zonder hoge tijd- of geldinvestering!

🧠 Mijn uitgebreide hypnosedatabase is jouw geheime wapen voor persoonlijke transformatie en zakelijk succes. Eigenlijk is het een vorm van zelfhypnose. Je hoeft er niet voor naar een hypnosetherapeut, of een duur coachingstraject. Je kan mijn ze gewoon luisteren via de hypnose app. 

Of je nu je vertrouwen in de uitkomst wilt stimuleren, stress wilt verminderen, of je zelfvertrouwen wilt vergroten – mijn hypnose oefeningen zijn specifiek ontworpen om ondernemers zoals jij te helpen.

✨ Wat krijg je in het abonnement:
✅ Onbeperkte toegang tot een groeiende database met krachtige hypnosesessies.
✅ Vanaf € 0,26 per dag
✅ Regelmatige updates met nieuwe content om je geest scherp te houden.
Resultaten waar je op kunt bouwen door de kracht van je onbewuste in te zetten

“Eerst proberen? Download gratis de meest populaire hypnose!” 

Behaal meer succes

in jouw leven

0
Minuten van je tijd
0 +
tevreden leden
0 +
Hypnoses
0 +
nieuwe hypnoses per maand

Wat krijg je in het abonnement?

 • Onbeperkte toegang tot mijn hypnose app met krachtige hypnose oefeningen.
 • Een krachtige manier om via zelfhypnose geregeld jezelf een boost te geven – wanneer jij er behoefte aan hebt.
 • Regelmatige updates met nieuwe content om je geest scherp te houden.
 • Resultaten waar je op kunt bouwen – verhoog je productiviteit, verminder stress en bereik je doelen sneller dan ooit tevoren.
 
Ben je geen ondernemer? No worries, de thema’s sluiten perfect aan bij iedereen als mens. Bekijk vooral even alle thema’s die er tot nu toe in staan, ik weet zeker dat je er blij van zult worden!

Jouw hypnose coach: Mariska van Dijk

In mijn coachingspraktijk pas ik veel hypnose toe en interventies die gepaard gaan in samenwerking met het onbewuste. 

Tijdens mijn opleiding tot internationaal gecertificeerd NLP coach, ben ik ook opgeleid tot Hypnose Master Practitioner. 

Ik bied als coaching geen hypnoses los aan, maar dus wél in de database waar jij ongelimiteerd gebruik van kunt maken.

Ervaring van Danique

Met NLP had ik nog nooit wat gedaan. Ik was daarom een beetje sceptisch, maar ging er wel open in. Maar wat er gebeurde was eigenlijk bizar.

Ervaring van Claudia

Deze hypnose was heel, heel fijn! Ik kan heel fijn mee in je begeleidde visualisatie, de achtergrond muziek is heel prettig, kon goed diep zakken. Hoe mijn leven eruit zag in de visualisatie heb ik ook fijn ervaren, stressloos, heel licht, veel vrijheid, moeiteloos en energiek vanuit rust.

Waarom kiezen voor deze hypnoses?

🔥 De hypnosesessies en thema’s heb ik afgestemd op de vragen die ik het vaakst krijg in mijn coachingspraktijk
🔒 Jouw persoonlijke groei is mijn prioriteit – het is mijn missie om geen leven of levenswerk onafgemaakt te laten
💼 Creëer oneindige zakelijke door je mindset te optimaliseren.
📈 Alles wordt eenvoudiger wanneer je de kracht van zelfverbetering ontdekt.

Ben je nog geen ondernemer, maar wil je dit in de toekomst wel worden? Dan ga je hiermee jezelf heel goed voorbereiden op het ondernemerschap!

💥 Kies jouw abonnement hieronder krijg direct toegang tot de hypnoses die jouw dromen realiteit maken. 💥

Veelgestelde vragen

Je ondergaat de hypnoses in het comfort van je eigen huis, of waar jij je dan ook maar prettig voelt. Ik begeleid je door middel van mijn stem, via de hypnose app. 

Wist je dat elke vorm van hypnose eigenlijk zelfhypnose is? Want jouw onbewuste zal alleen hypnose en suggesties daarbinnen toelaten als jij het ermee eens bent. Daarom hoef je ook nooit bang te zijn dat je onder hypnose dingen zult doen waar je niet achter staat of die je niet wilt: jij bent altijd in controle.

Momenteel kan je deze hypnosemeditaties direct luisteren:

 • Goed voor jezelf zorgen
 • Jezelf laten zien & horen
 • Focus op het positieve
 • Keuzes maken
 • Zelfverzekerdheid
 • Vertrouwen in de uitkomst
 • Leiding nemen
 • Je energie positief beïnvloeden
 • Focus houden
 • Je hart volgen
 • Loslaten
 • Grenzen stellen
 • Contact met jouw droomleven
 • Doelen stellen
 • Ontspannen

En elke maand komen er nieuwe hypnoses bij!

Je krijgt toegang tot mijn database met hypnose meditaties die ik speciaal voor ondernemers heb ontwikkeld. Je vindt er hypnose oefeningen die gericht zijn op het verstevigen van jouw mindset als ondernemer. Denk aan: zelfvertrouwen vergroten, loslaten, leiding nemen, jezelf laten zien of je energie vergroten. De database wordt elke maand aangevuld, dus je beschikt elke keer over nieuwe hypnoses!

Je kunt tijdens je gratis proefmaand gewoon opzeggen, als het toch niets voor je is. No hard feelings. Een mailtje naar mijn team is voldoende, en dan wordt je proefmaand beëindigt. 

Zeg je niet op voordat je gratis proefmaand eindigt? Dan gaat het betaalde abonnement in wat je hebt gekozen bij je bestelling (een maand, kwartaal of jaarabonnement).

Je kunt hypnose vergelijken met een meditatie. Maar dan dieper, en gericht specifiek op het kunnen communiceren met ons onderbewustzijn.

Omdat verandering niet gebeurt in een staat van volledig bewustzijn (anders zou je alles ook gelijk gaan doen wat je bedenkt anders te gaan doen, en dat valt in de praktijk vaak tegen – toch? ;-)), werk ik juist graag met het onbewuste.

Zo kunnen we eenvoudiger veranderingen doorvoeren, om onszelf in positieve zin te veranderen.

Praktisch gezien zijn de hypnose oefeningen zo’n 15-20 minuten lang. Je gaat ergens zitten of liggen, waar je niet gestoord kunt worden en kunt ontspannen. Vervolgens kies je een hypnose uit de app. Het enige wat jij hoeft te doen is relaxen, je onbewuste doet de rest voor je!