Waarom doen coachees niet gewoon wat je zegt?

Irritant hé? Jouw succes als coach hangt af van de bereidwilligheid van jouw klant om te doen wat buiten hun comfortzone ligt.

Ik merkte toen ik begon als coach (ik was destijds business coach), dat mijn klanten heel enthousiast waren over de dingen die we deden. Maar ik zag pas echt verandering in hun gedrag na sessie 4. En wat gebeurde er in sessie 4? We rekenden af met onnodige patronen en gedachtes. Oftewel: zelfsabotage. 

Sindsdien heb ik mijzelf expert gemaakt op het gebied van het doorbreken van die zelfsabotage. Ik schreef er ook een boek over, in slechts 6 weken. Maar dat terzijde. 

Er is een manier voor jou om die brug te slaan tussen weten en doen. Dat leer ik je in de opleiding Coachen op zelfsabotage. En in slechts 2 weken tijdens de summer school editie!

Is dit voor mij?

In deze verdiepende summer school opleiding leer je alles wat je in een reguliere coachopleiding niet leert. Groei in 2 weken in de resultaten die je boekt als coach, door te leren hoe je zelfsabotage gedrag bij jouw klanten op kunt lossen.

Hoe zou het zijn als de reviews van jouw coachklanten craaaaazy enthousiast zijn? En dat je ziet dat ze de veranderingen ook volhouden?

Dat coachees zonder na te denken verlengen bij je, omdat je zoveel resultaat met ze boekt? Wat zou dat doen voor jouw zelfvertrouwen als coach, en voor je omzet?

Twijfel je of het voor jou is? Je hoeft mij niet te geloven, dit zei Geertje erover (zij zat eerder als deelnemer in de opleiding).

De SUMMER SCHOOL

voor (aspirant) coaches

De opleiding bestaat uit een intensieve 2 weken, met 2 livedagen en online sessies erbuiten om jou te voorzien van extra tools als coach, om met klanten om te gaan die zichzelf in de weg staan:

0
weken summer school
0 +
Tevreden Coachees
0
Leer 12 vormen van zelfsabotage
0 +
Tools die jouw coaching verrijken

Dit is onderdeel van de opleiding

We gaan jou als coach meer handvaten geven om zelfsabotage te herkennen. Aan het eind van de opleiding Coachen op zelfsabotage heb je een gerichte methode die je kan toepassen in jouw coaching. Je beschikt over een scala aan gerichte interventies die als doorgang naar een nieuwe werkelijkheid kunnen dienen bij jouw eigen klanten.

Daarnaast ben je zelf bewust van je eigen saboteurs en heb je daarin dingen los kunnen laten die in jouw eigen weg staan.

Dit leer je (ja, in die 2 weken ;-))

 • Wat zelfsabotage is en hoe je het in 12 vormen bij je klant kunt herkennen
 • Hoe zelfsabotage gekoppeld is aan ons lichaam en overlevingsmechanisme
 • De hefbomen (ruimte makers) om in te zetten bij de verschillende saboteurs
 • Je leert mijn MOVED™ methode waarmee je zelfsabotage kan aanpakken
 • Hoe je jouw aanbod nog waardevoller maakt door deze manier van coaching erin te verweven
 • Hoe jij als coach bent, en hoe je jezelf als coach nog sterker kunt neerzetten
 • Het leren en eigen maken van succesvolle interventies, die samenwerken met ons onbewuste brein, om in te zetten bij jouw klanten
 • 2 sessies 1:1 coaching met Mariska op eigen zelfsabotage of implementatie in je eigen aanbod (in te plannen tot september)
 • 2 oefenmomenten met je mede-cursisten onder begeleiding van een zelfsabotage coach
 • Mijn boek “Uit de weg van succes: overwin zelfsabotage als ondernemer
 • Toegang tot mijn persoonlijke kluis met video’s, masterclasses en podcasts

De investering voor de summer school, incl. integratiemomenten & 1:1 coaching (met een totale waarde van € 3.700) is € 1.500, excl. btw.

Betaling in 2 termijnen is een optie.

Waarom zou je Dit van mij willen leren?

Mijn kracht ligt in het zien van niet ingevulde potentie en zelfsabotage. Ik houd van dingen praktisch maken, dus verwacht ook veel doen in de summer school. No leaning back here :-). Daar leer je natuurlijk het meest van, want ik wil dat je vol zelfvertrouwen de nieuwe dingen kunt gaan toepassen.

Ik mag ondernemers begeleiden bij het doorbreken van zelfsabotage, dat doe ik door het inzetten van NLP coaching, hypnose, systemische opstellingen en Timeline Therapy ™.

Ik ben NOBCO gecertificeerd als coach, en heb een internationaal NLP coachingsdiploma. Al die kennis, gericht op het doorbreken van zelfsabotage, leer je van mij in de opleiding.

Waarom zou ik Deelnemen?

Norman Trams heeft zijn eigen coachingspraktijk (Lanzarote-coach.com) voor leiders op Lanzarote. Hij is Internationaal gecertificeerd NLP trainer, én is al jarenlang coach. Waarom deed hij dan toch mee aan deze opleiding?

Wat is het resultaat na 2 maanden?

Britte omschrijft het resultaat als praktisch, specifiek maar toch ook breed. Kijk zelf maar wat zij zo fijn vond aan de opleiding Coachen op zelfsabotage.

Hoe zou het zijn ...

Als je sneller stappen kunt zetten met klanten die “lastig in beweging te krijgen zijn”.

Als je klanten minder vaak terugvallen in oud gedrag, omdat je aan andere radartjes hebt gedraaid – die een grotere verandering teweeg brengen?

Als je meer handvaten hebt als coach om die actie bij klanten vast te kunnen houden, zonder zelf heel hard te werken in “coachgesprekken”?

Ik deel al mijn kennis met jou, waaronder mijn MOVED™ methode

Behoor jij tot de volgende groep zelfsabotage coaches?

Als je nu nog twijfelt, maar wel tot hier hebt gelezen? Ik kom graag met je in contact om te bespreken of de SUMMER SCHOOL variant van de opleiding bij jou past.

Wacht niet te lang met contact opnemen, want de groep bestaat uit maximaal 8 coaches.