Verrijk jouw toolkit als coach met de opleiding Coachen op zelfsabotage

Jouw succes als coach hangt af van de bereidwilligheid van jouw klant om te doen wat buiten hun comfortzone ligt.

Een opleiding om jouw toolkit als coach te verrijken.

Hoe zou het zijn als de reviews van jouw coachklanten craaaaazy enthousiast zijn?

Dat coachees zonder na te denken verlengen bij je, omdat je zoveel resultaat met ze boekt?

That’s what i am talking about.

We gaan jou als coach meer handvaten geven om zelfsabotage te herkennen. Aan het eind van deze opleiding heb je een gericht model wat je kan toepassen in jouw coaching. Je beschikt over een scala aan gerichte interventies die als doorgang naar een nieuwe werkelijkheid kunnen dienen bij jouw eigen klanten.

Daarnaast ben je zelf bewust van je eigen saboteurs en heb je daarin dingen los kunnen laten die in jouw eigen weg staan.

Plan een call in om te ontdekken of dit de stap voor jou is

DE HUIDIGE GROEP VAN SEPTEMBER-OKTOBER 2023 IS VOL.


JE KUNT JE NU INSCHRIJVEN VOOR DE GROEP VAN FEBRUARI-MAART 2024.

Wat ga je allemaal leren?

De opleiding bestaat uit 2 maanden begeleiding om jou te voorzien van extra tools als coach, om met klanten om te gaan die zichzelf in de weg staan:

 • Het leren van mijn MOVED™ methode, en mijn uitgebreide zelfsabotage model
 • Hoe je dit kunt toepassen in jouw coaching
 • Het leren en eigen maken van succesvolle interventies, die samenwerken met ons onbewuste brein, om in te zetten bij jouw klanten
 • 2 sessies 1:1 coaching met Mariska op eigen zelfsabotage of implementatie in je eigen aanbod
 • 1 call met een zelfsabotage coach
 • Mijn boek “Uit de weg van succes: overwin zelfsabotage als ondernemer
 • Toegang tot mijn persoonlijke kluis met video’s, masterclasses en podcasts
Say no more, laten we bellen en verder praten!
EARLY BIRD (tot eind okt)

De opleiding, mét extra's

Je doet mee met de opleiding Coachen op zelfsabotage in februari & maart 2024, mét alle extra’s.

 • Twee maanden opleiding Coachen op zelfsabotage
 • Fysiek werkboek
 • Digitaal portal met naslagwerk
 • Een wekelijkse sessie (op maandagen van 11:00 tot uiterlijk 13:00) voor de kennisoverdracht en supervisie. Tijdens supervisie kan je jouw casussen inbrengen en krijg je van mij advies.
 • Connect met & leer van de andere coaches via Telegram, waar ruimte is om tussendoor vraagstukken in te brengen en ik ook tips deel wanneer ik denk dat het waardevol is voor de groep.
 • 2 exclusieve coachingsmomenten met Mariska (live in Culemborg, of indien gewenst online)
 • 1 coachingscall met een zelfsabotage coach die ik voor jou selecteer
 • Mijn boek “Uit de weg van succes: overwin zelfsabotage als ondernemer”
 • Toegang tot mijn persoonlijke online kluis met masterclass opnames, video’s, podcasts, etc.

Stap in voor eind oktober 2023 voor deze extra’s: 

 • 1 extra coachingsessie met Mariska (3 in plaats van 2)
 • 1 maand extra Telegram support achteraf voor maximale integratie
 • Mijn bundel met 12 The Unconscious Codes hypnoses van 2023, die jij kan gebruiken om bij jouw klanten in te zetten om extra daadkracht bij te zetten

De prijs voor de opleiding Coachen op zelfsabotage is € 950,- per maand excl. btw.

Want in??? Stuur me direct een mailtje.
Regular deal (nov - jan)

Stap in op je eigen tempo, maar lose the extra's

Je doet mee met de opleiding Coachen op zelfsabotage in februari & maart 2024.

 • Twee maanden opleiding Coachen op zelfsabotage
 • Fysiek werkboek
 • Digitaal portal met naslagwerk
 • Een wekelijkse sessie (op maandagen van 11:00 tot uiterlijk 13:00) voor de kennisoverdracht en supervisie. Tijdens supervisie kan je jouw casussen inbrengen en krijg je van mij advies.
 • Connect met & leer van de andere coaches via Telegram, waar ruimte is om tussendoor vraagstukken in te brengen en ik ook tips deel wanneer ik denk dat het waardevol is voor de groep.
 • 2 exclusieve coachingsmomenten met Mariska (live in Culemborg, of indien gewenst online)
 • 1 coachingscall met een zelfsabotage coach die ik voor jou selecteer
 • Mijn boek “Uit de weg van succes: overwin zelfsabotage als ondernemer”
 • Toegang tot mijn persoonlijke online kluis met masterclass opnames, video’s, podcasts, etc.

De prijs voor de opleiding Coachen op zelfsabotage is € 950,- per maand excl. btw.

Hoe zou het zijn?

Als je sneller stappen kunt zetten met klanten die “lastig in beweging te krijgen zijn”.

Als je klanten minder vaak terugvallen in oud gedrag, omdat je aan andere radartjes hebt gedraaid – die een grotere verandering teweeg brengen?

Als je meer handvaten hebt als coach om die actie bij klanten vast te kunnen houden, zonder zelf heel hard te werken in “coachgesprekken”?

Ik deel al mijn kennis met jou

Mijn kracht ligt in het zien van niet ingevulde potentie en zelfsabotage.

Ik mag, als Legacy Builder en anti-zelfsabotage coach, ondernemers begeleiden bij het doorbreken van zelfsabotage, dat doe ik door het inzetten van NLP coaching, hypnose, systemische opstellingen en Timeline Therapy ™.

Ondernemers over mijn coaching:

Mariska heeft mij in vier maanden tijd geholpen om oude overtuigingen te vervangen door nieuwe overtuigingen. Na de eerste coaching sessie merkte ik al direct een verschil, niet gedacht dat resultaat zo snel merkbaar zou zijn! Mijn enthousiasme om all-in te gaan in dit coaching traject groeide. Ik wilde meer van dit! Met als kers op de taart een hele toffe laatste sessie met alles erop en eraan. Mariska heeft met dit coaching traject een ware beleving gecreëerd, die 100% is toegespitst op het individu met alle ruimte die er op dat moment nodig is. Dankjewel Mariska!

Wesley van der Ploeg

In een woord: life-changing. Deze sessies bij Mariska hebben een mega impact gehad op hoe ik mezelf durf te laten zien. Ik heb een groei doorgemaakt, waar ik van te voren niet eens over heb durven dromen. Mijn belemmerende overtuigingen en niet helpende patronen heb ik mogen inruilen voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en een heerlijk gevoel van vrijheid in mijn dagelijkse leven én onderneming.

Anne Niemel

Mariska voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Straalt rust en vertrouwen uit. Is duidelijk in haar aanpak. Zowel het concreet uitwerken van mijn Businessplan als wat heb ik nodig. Qua gevoel, Qua hart heeft zij mij uitstekend in begeleid. Dank je wel Mariska voor de mooie reis die ik samen met je heb mogen afleggen. Zowel mijn hart als geest zijn rijker geworden.

Ruud de Vink

Mariska heeft mijn eigen visitekaartje laten stralen en met haar doortastendheid alle facetten verbonden. Mariska is een fijne coach die je kunt vertrouwen en heel goed naar jouw als mens kijkt! Kennis is 1, verbinding is 2. Dankzij haar heb ik geleerd mijn hart te volgen, angst te overwinnen en te groeien in mijn comfortzones. Dankjewel Mariska voor onze fijne persoonlijke coachingsmomenten! It’s in you mijn bedrijf is er al, nu staat ook de vrouw erin.

Kim Bijleveld

Mariska heeft mij zo ontzettend goed op weg geholpen. Samen met Mariska heb ik mijn dromen omgezet naar realistische stappen die ik moet zetten om deze ambitieuze dromen daadwerkelijk te bereiken. Na de eerste sessie had ik al meteen meer vertrouwen in het behalen hiervan. Dit groeide na elke sessie. Mariska heeft niet alleen geholpen om mijn dromen uit te stippelen maar ook enorm geholpen bij het aanpakken van interne struggles. Heel bijzonder, maar ik merkte na elke sessie daadwerkelijk verschil in mijn mindset en patronen, waarvan sommige erg lang aanwezig waren. Ik ben in vijf sessies zo anders gaan werken en denken. Een traject samen met Mariska was écht hetgeen wat ik nodig had om verder te groeien met zowel mijn bedrijf, mindset en geluksgevoel. Ik kan Mariska aan iedereen aanbevelen. Vooral als je net als mij nog wat werk hebt qua denkwijze en patronen doorbreken en op zoek bent naar een manier waarop het eindelijk WEL lukt! Daarnaast is Mariska als persoon iemand die je op je gemak stelt, draait niet om dingen heen en je ziet dat ze veel plezier haalt uit het coachen en dit met veel liefde en vooral expertise doet! Daarnaast waren de sessies ook nog eens super gezellig. Ik vond het de investering dubbel en dwars waard en ben vooral dankbaar voor dit proces en kijk uit naar alles wat het me gaat brengen in de toekomst.

Denise van Hintum
We rise by lifting others.

Wil jij jezelf verdiepen in hoe je werkt met zelfsabotage?

Plan een gratis kennismaking bij mij in om te zien of de opleiding Coachen op zelfsabotage de juiste match is. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Kennismaking plannen
Mariska van Dijk is aangesloten bij NOBCO, en internationaal gecertificeerd NLP Master coach zoals erkend door de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de International Association of NLP.

Welke vragen heb je nog?

Wekelijks via zoom wordt de kennissessie en supervisie gedaan, op maandagen van 11:00 tot uiterlijk 13:00. De coachingsessies met Mariska vinden plaats in de praktijk in Culemborg, of desgewenst online.

De opleiding kost € 950,- per maand, excl. btw. Je betaalt gedurende de duur van de opleiding: 2 maanden.

De groep waar je je nu voor kunt inschrijven start maandag 6 februari 2024 en vindt plaats in februari & maart 2024.

Je leert tijdens de opleiding vooral hoe jij mensen van A naar B kunt begeleiden. Of van A naar Z, waar ze dan ook maar heen willen. In de eerdere groep zit bijvoorbeeld iemand die al wel lang onderneemt, maar meer op praktische zaken mensen helpt. Je kunt je afvragen: werk ik met mensen die zichzelf soms in de weg staan? En zou ik mijn resultaten en die van hun verbeteren als ik daar meer tools voor had om ze in beweging te krijgen bij bijvoorbeeld uitstelgedrag of zichzelf niet als goed genoeg zien?

Goede vraag. Download anders hier een inkijkexemplaar van mijn boek, daarin vertel ik in het voorwoord al het e.e.a. over zelfsabotage.

Voor ieder coachingstraject doneer ik aan 113 suïcide preventie.

Wil je sowieso een bijdrage leveren? Bekijk dan mijn donatiepagina voor 113 waar je kunt doneren.